Η Autogas Tsopelogiannis  είναι η μοναδική στην Ελλάδα που αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα 100% Ιταλικό εξοπλισμό και ποιοτικά εξαρτήματα υγραεριοκίνησης από την ROMANO AUTOGAS SRL, την 3η μεγαλύτερη εταιρεία σε πωλήσεις στον χώρο της υγραεριοκίνησης στην Ιταλία.

Κατανοώντας τις επιθυμίες σας, διατηρούμε σταθερές τις αξίες μας για ποιότητα και αξιοπιστία, ενώ παράλληλα προσφέρουμε οικονομικές λύσεις για την τοποθέτηση υγραερίου στο όχημα σας. Επωφεληθείτε σήμερα από τις προσφορές μας! Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα αποπληρωμής με έως 36 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή μέσω τραπεζικού προγράμματος από μόλις 21,5€/μήνα*.

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Με εξόφληση του συστήματος από 8 έως 36 άτοκες δόσεις η διαδικασία και το παράβολο ΚΤΕΟ, το κιτ επισκευής ελαστικών, η διεκπεραίωση παραλαβής νέας άδειας κυκλοφορίας και ο 1ος έλεγχος προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 69€. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Τα δώρα αξίας 185€ δεν συνδυάζονται με επιλογή αποπληρωμής  8 – 36 άτοκων δόσεων.

Romano Eco Kit

Η προσφορά απευθύνεται σε κατόχους οχημάτων με τρικύλινδρους ή τετρακύλινδρους κινητήρες, σύστημα πολλαπλού ψεκασμού και ιπποδύναμη κινητήρα έως και 200 ίππους.

Με ΔΩΡΑ Αξίας 185€

Από639€ή με 36 άτοκες δόσεις

Romano Antonio OBD

Η προσφορά απευθύνεται σε κατόχους οχημάτων με τετρακύλινδρους κινητήρες, σύστημα πολλαπλού ψεκασμού και ιπποδύναμη κινητήρα έως και 280 ίππους.

Με ΔΩΡΟ Αξίας 185€

Από694€ή με 36 άτοκες δόσεις

Romano Direct Injection

Η προσφορά απευθύνεται σε κατόχους οχημάτων με τετρακύλινδρους κινητήρες, σύστημα πολλαπλού ψεκασμού και ιπποδύναμη κινητήρα έως και 300 ίππους.

Με ΔΩΡΟ Αξίας 185€

Από899€ή με 36 άτοκες δόσεις

Romano Antonio 6Cyl

Η προσφορά απευθύνεται σε κατόχους οχημάτων με εξακύλινδρους κινητήρες, σύστημα πολλαπλού ψεκασμού και ιπποδύναμη κινητήρα έως και 350 ίππους.

Με ΔΩΡΟ Αξίας 185€

Από965€ή με 36 άτοκες δόσεις

Romano Antonio 8Cyl

Η προσφορά απευθύνεται σε κατόχους οχημάτων με οκτακύλινδρους κινητήρες, σύστημα πολλαπλού ψεκασμού και ιπποδύναμη κινητήρα έως και 450  ίππους.

Με ΔΩΡΟ Αξίας 185€

Από999€ή με 36 άτοκες δόσεις